Hoe vervelend zou het zijn om je favoriete concert te missen? Dat wil je natuurlijk koste wat het kost voorkomen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Als échte muziekliefhebbers zijn wij namelijk altijd op zoek naar aankomende concerten en festivals. Vinden we een nieuwe? Dan delen we deze zo snel mogelijk met onze lezers! Zo hoeven we allemaal niets te missen. Hieronder vind je een lijstje met de leukste concerten en festivals die momenteel op de agenda staan.

Lowlands

Eén van de populairste festivals in Nederland is Lowlands. Dit is een meerdaags festival waar je kunt genieten van heerlijke muziek, lekker eten én natuurlijk een gezellige sfeer. Op Lowlands treden meerdere nationale en internationele artiesten op. Ieder jaar komen er niet alleen populaire bands, maar ook individuele zangers en zangeressen. Het is dus een zeer gevariëerd festival, geschikt voor muziekliefhebbers van alle genres. Aangezien het festival jaarlijks word gehouden, is het belangrijk om zelf de artiestenlijst te controleren voordat je kaarten koopt.

De Vrienden van Amstel live

Ben je een échte liefhebber van de Nederlandse muziek? Dan is De Vrienden van Amstel Live helemaal iets voor jou! Hier treden de grootste Nederlandse artiesten op, met hun eigen liedjes maar ook met de liedjes van anderen. Populaire bands die bij dit concert op het podium staan zijn o.a. Blöf, Kensington én Chef’s Special. Daarnaast zijn er ook nog veel individuele Nederlandstalige artiesten op het podium te vinden. Een heerlijk avondje uit, met échte meezingers!

Concert at Sea

Bij dit festival aan de kust kun je genieten van heerlijke muziek, op een prachtige locatie. Het concert word namelijk letterlijk op het strand gevierd, waardoor je heerlijk kunt genieten van zon, strand én de zee. Tijdens het concert staan de leukste bands op het podium. Wist je trouwens dat Concert At Sea ook is opgericht door een Nederlandse band? De populaire Zeeuwse band Blöf is jaren geleden begonnen met dit festival, en inmiddels trekt het ieder jaar tienduizenden bezoekers. Niet te missen dus voor de échte muziekliefhebber!