Van harte welkom op RevolutionDisco.com. Ben jij een échte muziekliefhebber? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Hier vindt je namelijk alles wat je wilt weten over bands, evenementen, concerten en optredens. Wij houden onze favoriete muziek goed in de gaten, en delen alle informatie met onze lezers. Heb jij nieuwe informatie, die wij nog niet hebben gedeeld? Schroom dan niet om ons een berichtje te sturen! Wie weet staat er binnenkort een artikel online met jouw tips!

De website

In 2022 zijn wij gestart met RevolutionDisco.com. Deze naam hebben wij niet alleen gekozen omdat hij klinkt als een échte band, maar ook omdat Disco één van onze favoriete muziekstijlen is. Wij zijn dol op de ouderwetse Bee Gees en Jackson 5. Toch vindt je op deze website veel meer dan alleen Disco bands. Wij focussen ons namelijk op alle bands die populaire muziek hebben gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan The Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk Queen. Dit betekent dat je voor ieder muziekgenre op deze website terecht kunt voor informatie en leuke weetjes.

Onze artikelen

We willen het leukste nieuws natuurlijk zo snel mogelijk met onze lezers delen. Daarom hebben een team van schrijvers, die allemaal zo hun favoriete bands hebben. Hierdoor vindt je op deze website een mooie mix van moderne bands en bands van vroeger. De ene week hebben we het bijvoorbeeld over 5 Seconds Of Summer, terwijl we het de volgende dag alweer hebben over het nieuwe concert van Mick Jagger en The Rolling Stones. Bij ons word er geen enkele band overgeslagen!

We hebben specifiek gekozen voor deze grote variëteit, omdat we vroeger zelf op zoek zijn geweest naar een website waar alles te vinden was over populaire bands. Wij waren geïnteresseerd in alle bands, maar konden alleen maar blogs vinden waarop ze zich richten op één artiest of op één muziekgenre. Dat kan makkelijker, dachten we! En dus begonnen we met RevolutionDisco.com. Bij ons hoef je niet verder te zoeken! Op deze website vindt je namelijk alles wat je wilt weten over jouw favoriete band. Of je nu houdt van Rock ‘N Roll, Country of Discomuziek!